Filters

Optreden singer-songwriter Martyn Joseph bij de Amer en Vanderveen


De 52-jarige singer-songwriter Martyn Joseph uit Wales speelt 3 mei om 20.00 uur in Café de Amer. Martyn Joseph wordt ook wel de ‘Welsh Springsteen’ genoemd. Hij schrijft, componeert en speelt folkliedjes met prachtige teksten. Alvorens zijn optreden in de Amer, komt Joseph op 3 mei van 16.00 tot 16.30 uur langs bij de cd-afdeling van Warenhuis Vanderveen voor een instore optreden.
Martyn is een storyteller die je oren vangt met de muzikale omlijsting van zijn prachtige songs. Die lijken zo uit een songbook van John Mayer of Bruce Springsteen te zijn weggelopen. De levenservaring van deze 50-plusser spreekt uit zijn liedjes, net als zijn sociale betrokkenheid en zijn muzikaal protest tegen alles wat er in ons dagelijkse leven fout loopt, of dreigt te lopen.
Martyn Joseph zijn laatste cd ‘Songs For The Coming Home’ is goed ontvangen en zou wel eens de doorbraak van deze fenomenale singer-songwriter in Nederland kunnen zijn. In Engeland en Wales is hij al een grootheid. Hij heeft dan ook maar liefst dertig platen op zijn naam staan.  De laatste zeven studioalbums heeft hij zelf geproduceerd om totale muzikale vrijheid te krijgen. Dit geldt ook voor ‘Songs For The Coming Home’.  Dit album is verkrijgbaar bij zowel het optreden bij Vanderveens cd-afdeling als in Café de Amer.

Anoniem