Filters

Instore optreden Bobby Long

Bobby Long

Aanstaande zaterdag 3 oktober om 14.30 uur is het zover, dan komt één van onze nieuwe muzikale helden een instore doen op de cd-afdeling!! Niemand minder dan Bobby Long gaat z’n nieuwe album ‘Ode to thinking’ bij ons promoten. Bobby Long is een Engelsman die momenteel in de Verenigde Staten woont.

 

Hij schreef voor de ‘Twilight’-film het nummer ‘Let me sign’ voor acteur Robert Pattinson waarmee hij samen naar de universiteit ging. Dit gaf een mooie kickstart aan z’n muzikale loopbaan. Het eerste album ‘A winter’s tale’ kreeg prachtige reviews. Op de opvolger ‘Wishbone’ lag de nadruk meer op de elektrische gitaar. Bobby Long was duidelijk aan het zoeken naar de vorm voor zijn muziek. Voor het derde album ‘Ode to thinking’ zocht hij de rust en introspectie op, hij speelde z’n songs vooral solo i.p.v. met band. Dat levert een werkelijk formidabele rootsplaat op, het lijkt wel of Bobby z’n draai gevonden heeft met z’n passie voor muziek zoals John Mayer dat heeft. Ook het sociale bewustzijn van Bruce Springsteen lijkt aan hem besteed, bovendien weet hij net als Ed Sheeeran z’n songs van heerlijke haakjes te voorzien zodat ze in je geheugen blijven hangen.

Onze collega Robin Ploegstra is al geruime tijd enthousiast over de beste man, maar gaat met de promotie van dit derde album echt helemaal los. Wat wil je ook, met songs als ‘Ode to thinking’, ‘The dark won’t get darker’ of ‘Kill someone’. Ze laten horen wat een muzikale groeispurt deze jongeman door maakt. Komende zaterdagavond treedt hij op in Hedon Zwolle en de dag erna natuurlijk in Amsterdam Paradiso. Al die enthousiaste promotie voor zijn muziek in Assen is niet ongemerkt gebleven, want Bobby komt a.s. zaterdag om 14.30 uur dus een instore bij ons doen. Je moest eens weten hoe kicken dat is voor ons, want dat geeft ons enthousiasme een heleboel brandstof. Dit mag je dus absoluut niet missen!! Tot dan!!

Groeten the Crew (Gerrie, Robin, Tommie, Lianne & Gert Jan)

Anoniem