Filters

Ben Poole – Let’s Go Upstairs (Eigen Beheer)

Ben Poole trekt graag z’n baantjes door de blues maar trekt regelmatig een mooie soul(-dame) zijn muzikale bad in. Let’s Go Upstairs is niet zomaar als titel gekozen…!

Bij de kladden

Eerste song “Hangin’ In The Balance” is heerlijk, subtiel gitaarwerk en een stem met voelbare emotie. Heerlijk die blazers in “I’m Gonna Tear your Playhouse Down,” 1 van de 3 covers die staan te spinnen van Ben Poole’s aandacht. Fraai ook hoe hij ons regelmatig akoestisch bij de kladden heeft.

Ben Poole raakt een gevoelige snaar

Ben Poole weet net als iemand als Ian Parker de gevoelige snaar te raken. Wow man, dat “Love Nobody No More” is gewoon een waanzinnige Hall & Oates groove, heerlijk! “Over It Now” is een fantastische knipoog naar “Forever Love” van Eric Clapton. De cover “Atmosphere” is geweldig mooi gedaan, petje af Ben!
Raak is ook het blues-gevoel in “Play On, Play On.” Heerlijk ook die slepende blues-ballad van “After All This Time”, klinkt al als een klassieker die z’n collega’s zullen coveren. Het soulvolle “Let The Rain Come Down” laat nog eens drommels goed horen met wat voor een kanjer we hier te maken hebben.

Sympathieke kerel

Hij is virtuoos, speelt stevig en akoestisch, heeft de stem, de looks, de juiste emotie en verpakt dit bovendien ook nog eens in geweldige eigen songs, een unieke combi! Wat een mooie toekomst lacht deze sympathieke kerel toe. Way to go Ben Poole! (En kom nog weer eens live spelen in onze winkel.)

(9,3)

afbeelding van Gert Jan
Gert Jan